Top
Klankmeditatie – Sonorant
fade
242
page-template-default,page,page-id-242,page-child,parent-pageid-191,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Klankmeditatie

Laat je dagelijkse beslommeringen even achter je en kom tot rust in een klankmeditatie. Begeleid door stemmen uit de groep, of door de rijke, volle klank van de shrutibox kom je al zingend in contact met wat er werkelijk in je leeft. Spierspanning en gepieker nemen af. Een ideale voorbereiding voor een energiek begin van de dag of een goede nachtrust!

In vier lessen maak je kennis met verschillende vormen van klankmeditatie, zoals zingen bij de shrutibox (Indiaas harmonium), mediteren op klinkers en verbinden van klank en lijf.

Je hoeft voor deze cursus niet te kunnen zingen: je eigen stem en wat die je brengt, daar gaat het om.

Praktische informatie

  • Dag en tijd:  4 zondagochtenden, van 10:00 – 12:30, kijk in de agenda voor de eerstvolgende klankmeditatie.
  • Locatie: Locatie: Meneer de Wit, Baarsjesweg 202, 1057 HS Amsterdam.
  • Kosten: 50 euro voor vier meditaties, inclusief koffie en thee.
  • Benodigdheden: we zingen zittend op krukjes (aanwezig) of liggend op een mat (aanwezig). Een dekentje, warme sokken of dunne slofjes zijn aan te bevelen.
  • De serie gaat door bij minimaal drie deelnemers.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@sonorant.nl met je naam en telefoonnummer.