Top
Workshop Klink! – Sonorant
fade
1039
page-template-default,page,page-id-1039,page-child,parent-pageid-191,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Workshop Klink!

Wil je aan de slag met je adem, je lijf en vooral: je stem? Dan is de workshop Klink! iets voor jou! Een dag lang verken je in een kleine groep allerlei facetten van klank: van meditatief, voedend en rustgevend naar energiek en aanwezig.

En het mooie is: je hoeft voor deze workshop niet te kunnen zingen of noten te kunnen lezen. Je eigen klank ervaren en ervan genieten staan centraal. Omdat we zonder verwachtingen te werk gaan, kan er ook niets mislukken.

Programma

In de ochtend zoeken we de rust en verstilling op: met adem- en stemoefeningen neem je volop de tijd om de ruimte in je en om je heen te verkennen. Hoe is het om je eigen geluid te laten klinken? Waar kan je stem vrijuit klinken, en waar zit er spanning? Samen klank maken, op elkaar afstemmen en je mee laten voeren in wat er voorbij komt.

Wat we in de middag gaan doen, staat niet van te voren vast. Wordt het improviseren? Spelen met ritme? Of toch een kennismaking met klassieke zang uit Noord-India? We laten ons verrassen door de energie van de dag, jouw eigen wensen, enneh…waar ik zelf in in heb.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: 10:00 tot 15:00,  kijk in de agenda voor de eerstvolgende workshop.
  • Locatie: Meneer de Wit, Baarsjesweg 202, 1057 HS Amsterdam.
  • Kosten: 20 euro, inclusief koffie en thee, exclusief lunch.
  • Benodigdheden: we zingen zittend op krukjes (aanwezig) of liggend op een mat (aanwezig). Een dekentje, warme sokken of dunne slofjes zijn aan te bevelen.
  • De workshop gaat door bij minimaal drie deelnemers.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@sonorant.nl met je naam en telefoonnummer.