Top
Photochallenge – doe je mee? – Sonorant
fade
3767
post-template-default,single,single-post,postid-3767,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Photochallenge – doe je mee?

Photochallenge – doe je mee?

Ik ben al een tijdje lid van Photochallenge.org, en fotogroep op Facebook waar iedere week een nieuwe opdracht wordt gepubliceerd. Het is een levendige groep, met zowel beginners als gevorderde fotografen, en de onderwerpen zijn heel divers.

Sinds dit jaar ben ik een van de ‘vaste gasten’ die de opdrachten schrijven. Mijn interesse gaat vooral uit naar het verhaal in een foto, naar emotie, series, beeldtaal en compositie. Die onderwerpen probeer ik op een vrolijke en laagdrempelige wijze onder de aandacht te brengen.

Mourning.jpg

Deze week ging mijn opdracht over ‘Emotions in storytelling’. Je vindt hem op Facebook en op de website van Photochallenge.org. Zin om mee te doen? Je bent van harte welkom!

 

Maaike
1 Comment
  • Soli

    Mooi, Maaike

    23-04-2017 at 10:32 am