Top
Maaike – Sonorant
fade
158
page-template-default,page,page-id-158,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Maaike

Hoihoi, ik ben Maaike, welkom bij Sonorant! Ik ben lezer, schrijver, zanger, nadenker en vooral: verzamelaar van feitjes, wetenswaardigheden, inzichten en hersenspinsels. In het dagelijks leven doe ik van alles met mensen en computers, en vooral met de verbinding tussen die twee, die lang niet altijd even makkelijk gaat.

Sonorant is de plek waar waar ik mijn kijk op de wereld deel. Ik schrijf hier over taal, ontwikkeling, persoonlijke groei, spiritualiteit, muziek en wat dies meer zij.

Zo af en toe geef ik eens een workshop of lezing; aankondigingen daarvan vind je ook hier.

Veel plezier hier!

-Maaike