Top
Vrolijke wereldboekendag! – Sonorant
fade
3779
post-template-default,single,single-post,postid-3779,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vrolijke wereldboekendag!

Vrolijke wereldboekendag!

In Nederland wordt’ie niet zo gevierd (getuige de website www.wereldboekendag.nl, die voor het laatst is bijgewerkt in 2008), maar het is vandaag echt wereldboekendag! Een momentje om stil te staan bij -wat mij betreft- de fijnste hobby allertijden: languit op de bank of in het zonnetje in de tuin, grote pot thee naast me en een spinnende kat op schoot…en natuurlijk een boek. Of e-reader tegenwoordig.

 

Ik ga weer beginnen aan wat nieuws, maar kan nog niet kiezen tussen Judas van Astrid Holleeder of Underground Railway van Colson Whitehead. Ben benieuwd wat er bij jullie op de salontafel of het nachtkastje ligt!

 

De laatste tijd ben ik ook bezig met Goodreads.com en Hebban.nl, social-mediasites met leeslijstjes, challenges, boekinspiratie en recensies. Op zich leuk om nieuwe boek-ideeen op te doen, maar of ik ook echt de discipline heb om m’n eigen gelezen boeken in te voeren en bij te houden…daar ben ik nog niet van overtuigd.

 

Nah, terug naar m’n boekdillema, fijne wereldboekendag! 🙂

 

 

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.