Top
Mijn werkplek vandaag… – Sonorant
fade
3928
post-template-default,single,single-post,postid-3928,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mijn werkplek vandaag…

Mijn werkplek vandaag……was Rotterdam Centraal! NS heeft speciaal voor kantoorpersoneel de buitenkaNS bedacht. Je helpt dan als vrijwilliger bij grote geplande evenementen, zoals Koningsdag, Pinkpop, of in mijn geval de marathon van Rotterdam.

Extra drukte, mensen die niet zo vaak met de trein reizen, poortjes die niet in een keer opengaan: genoeg te helpen op een dag als vandaag. Soms met een beetje handen- en voetenwerk (mijn Chinees is niet meer wat het geweest is), en soms met een beetje hulp van mijn meer ervaren collega’s.En extra leuk: ik leer meteen ook weer nieuwe collega’s kennen.

Daarnaast was het ook gewoon een supergezellige dag, echt petje af voor de lopers (vooral degenen die tegen het eind van de dag het station binnen kwamen strompelen…)

Dus ja…twee maanden op het spoor, en inmiddels durf ik het wel aan om te zeggen: dik naar m’n zin eigenlijk! ?

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.