Top
Analfabetenbus – Sonorant
fade
2573
post-template-default,single,single-post,postid-2573,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Analfabetenbus

Analfabetenbus

Gelukkig gaan Annette Nijs en Prinses Laurentien op 8 september het land in met een analfabetenbus, om zo analfabetisme uit de taboesfeer te halen. Gezellig.

Op de website van de staatssecretaris:
“Een eenvoudig rekensommetje leert dat eigenlijk iedereen wel iemand moet kennen die problemen heeft met lezen en schrijven. Dus u kunt zelf ook uw steentje bij dragen door eens goed rond te kijken in uw omgeving en iemand aan te moedigen om te gaan leren lezen en schrijven.”

Nou, bij deze dan: mevrouw Nijs, de Open Universiteit biedt allerlei interessante cursussen op het gebied van schrijfvaardigheid. Misschien wat voor u?

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.