Top
Any fool can hide, few can play – Sonorant
fade
2570
post-template-default,single,single-post,postid-2570,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Any fool can hide, few can play

Any fool can hide, few can play

Over weirdomusic gesproken zeg…onze eigen Nederlandse luchtgitaarspeler Funky Jordi is zowaar tweede geworden op het wereldkampioenschap luchtgitaarspelen in Finland! En dat het hier om een serieuze zaak gaat, blijkt wel uit het reglement:

  • Het instrument van de deelnemer moet onzichtbaar zijn.
  • De deelnemer kan akoestische óf elektrische gitaar spelen – of allebei.
  • Persoonlijke luchtroadies zijn toegestaan.
  • Back-up bands (lucht of echt) zijn niet toegestaan.
  • De deelnemers hoeven geen speciale kleding te dragen. Zij mogen gebruik maken van rekwisieten.
  • De deelnemer mag een echte plectrum gebruiken of spelen in de pizzicato stijl.

Van je geheime tijdverdrijf je hobby maken. Klinkt heel aantrekkelijk, niet? Niet meer stiekem in de douche of op je zolderkamertje, maar ‘out in the open’, met 4000 man waanzinnig publiek voor je neus. Dan hoef je toch helemaal geen echte popster meer te worden? Nou moet ik zeggen dat luchtgitaar mij nooit zo heeft geboeid, maar als iemand ooit nog het initiatief neemt om een wereldkampioenschap voor haarborstelbandjes te organiseren, meld ik me meteen aan.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.