Top
Begrafenisfeest – Sonorant
fade
2550
post-template-default,single,single-post,postid-2550,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Begrafenisfeest

Begrafenisfeest

Meneer T. is overleden. Hij was al erg oud, iets van 95 of zo. Ik ken meneer T. verder niet, maar met mijn kerkkoor oefenen we al jaren zijn begrafenismis. Meneer T. hield namelijk erg van muziek, zong zelf al heel lang, en wilde dat zijn uitvaart iets moois werd. Hij was immers oud genoeg geworden, had een fijn leven gehad met veel kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, dus waarom droef doen als het is afgelopen? Daarom had hij al jaren van te voren het programma voor zijn begrafenis klaarliggen. En kwam hij regelmatig luisteren of het al een beetje klonk.

Nou, meneer T., als het aan mij ligt, maken we er zaterdag een feestje van hoor. We komen bijna allemaal, we hebben nog even extra goed gerepeteerd (en gelachen), en we zijn er helemaal klaar voor.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.