Top
Bonafide – Sonorant
fade
2428
post-template-default,single,single-post,postid-2428,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bonafide

Bonafide

Op Tweakers: ongeveer veertien procent van de jonge Nederlandse vrouwen zoekt en vindt een relatie via het internet.

Ja, daar hoor ik dus ook bij; mijn type jongen zit niet in een cafe. Ikzelf trouwens ook niet. Samen zitten we nu af en toe wel in een cafe trouwens. Maar liever op de hei, waar we na het eten een hert zagen, een konijn en een specht. Of in de auto, met Tiesto aan, of Britten. Of in een oude boerderij in Oost-Duitsland, luisterend naar de verhalen van Frau Schmidt die liever terug wil naar het communisme. Of op het strand, met onze neuzen in de wind. Of gewoon lekker op de bank, met een kop thee en een stukje chocola.

Op naar de volgende twee jaar en 49 weken!

(Ow, en dat bonafide komt natuurlijk van O Brother Where Art Thou; Everett McGill was dat volgens zijn verloofde en de omgeving niet, maar wij weten natuurlijk wel beter. Zo gaat dat ook vaak met internetliefde)

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.