Top
De Bank – Sonorant
fade
2501
post-template-default,single,single-post,postid-2501,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De Bank

De Bank

Gisteren m’n tweede grote aankoop gedaan: naast vloerbedekking heb ik nu ook een bank! Het chocoladebruine exemplaar van de Piet Klerkx beviel me na drie keer kijken en zitten nog steeds, dus die is het geworden. Het gaat nu echt opschieten, donderdag krijg ik de sleutels.

Ook heel fijn: iedereen bemoeit zich er lekker tegenaan. Maar Maaike zou Maaike niet zijn als ze daar geen oplossing voor had. Ik heb een draaiboek in elkaar gezet, waar van dag tot dag en uur tot uur alle activiteiten staan beschreven, met daarachter de namen van iedereen die mee mag doen (19:00- Naar de Chinees- Iedereen die zin heeft). Wel zo handig.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.