Top
Efteling! – Sonorant
fade
2529
post-template-default,single,single-post,postid-2529,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Efteling!

Efteling!

Wat een aanrader: naar de Efteling als er stakingen zijn van het vrachtverkeer rond Utrecht en het KNMI regen voorspelt! Door de stakingen meed iedereen Utrecht, waardoor er minder, jawel: minder, file stond dan op een normale donderdag, en door de weersvoorspelling konden we drie keer in de Droomvlucht en hadden we Villa Volta voor ons tweeen. Villa Volta met z’n tweeen, jeeee!

Enige minpuntje op deze prachtdag: een wesp vond het blijkbaar nodig om mij in m’n nek te steken. Naja, hebben we ook de EHBO van de Efteling eens gezien. Hele aardige mensen, heel behulpzaam. Alleen van hun menthol-lidocainezalf, die ze met dikke klodders in m’n nek smeerden, werd ik een beetje woezie.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.