Top
Engelsen en eten – Sonorant
fade
2394
post-template-default,single,single-post,postid-2394,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Engelsen en eten

Engelsen en eten

Wonderlijk, wonderlijk, wonderlijk…

– Het Indiaas restaurant achter onze B&B heeft wel een vergunning om alcohol te schenken, maar niet om het te verkopen. Resultaat: iedereen neemt z’n eigen drank mee, de ober komt met een glas, schenkt desgevraagd de drank voor je in en ruimt na afloop alles netjes af, inclusief de lege flessen. En dat zijn er nogal wat.

– In datzelfde Indiase restaurant: drie Engelse mannen komen wat eten, bestellen rijst, groenten, saus en patat. Dat wordt allemaal neergezet in aparte schaaltjes, zodat je overal een beetje vanaf kunt eten. De mannen gaan echter iets anders te werk: ze pakken het schaaltje patat, gooien dat op hun bord, gevolgd door het schaaltje rijst, schaaltje vlees en schaaltje saus. De groenten blijven staan. Dan pakken ze *gruwel* hun vork, en prakken het geheel tot een smeuige pasta met brokken vlees. Daar eten ze drie happen van. Dan hebben ze genoeg.

– In het Chinees restaurant: een familie bestelt, en bestelt, en bestelt…eet drie happen, en heeft genoeg.

– Op straat: iedereen loopt rond een uur of zes met een doos take away. En een zak chips.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.