Top
Geneugten van ADSL (1) – Sonorant
fade
2421
post-template-default,single,single-post,postid-2421,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Geneugten van ADSL (1)

Geneugten van ADSL (1)

Dat u even niets van mij hoort, heeft niets met ADSL-problemen te maken. Integendeel, het loopt hier allemaal prima. En aangezien ik nogal van muziek houd, heb ik de laatste dagen mijn FUP misbruikt om allerlei lekkers binnen te halen, zoals muziek van Meredith Monk, Philip Glass, Steve Reich en John Cage.

Van John Cage kende ik nog niet zoveel. Ook zijn stuk 4’33” niet. Mooi stuk hoor, daar niet van, maar als ik het via mijn telefoon had moeten downloaden, had ik me toch ietwat bekocht gevoeld. Het bestaat namelijk uit 4 minuten en 33 seconden stilte. In drie delen. Een bijzonder mooie uitvoering hoort u hier.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.