Top
Handleidingen – Sonorant
fade
2468
post-template-default,single,single-post,postid-2468,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Handleidingen

Handleidingen

Ik had het u beloofd: op dit weblog praat ik niet over mijn werk. Maar nu val ik u toch even lastig met deze brandende vraag: wat vindt u, het Nederlands publiek, het belangrijkst aan een handleiding voor, ik noem maar wat, een huistelefooncentrale?
U mag kiezen:

  1. Informatie a la ‘Gefeliciteerd met de aankoop van uw Gnoppie-huiscentrale! Door de toepassing van geavanceerde Grook-techniek kunt u nu nog sneller gurpelen!
  2. Informatie a la ‘stap 1: druk op de Gurpelknop. stap 2: sluit het Woerpellijntje aan. Lukt dit niet, broes dan de Gurpelknop totdat het Praan-lampje gaat branden.
  3. Informatie a la ‘de centrale zit zus en zo in elkaar; lijntje a is voor woerpelen, knopje b is voor om te gurpelen. Rechtsboven zit het Praan-lampje, dat aangeeft of het Woerpellijntje is aangesloten’

Dank voor uw medewerking!

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.