Top
Help – Sonorant
fade
2311
post-template-default,single,single-post,postid-2311,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Help

Help

Op TV wordt deze ramp niet mediageniek genoemd, vandaar dat we nu pas 3 miljoen euro gegeven schijnen te hebben. Onzin natuurlijk, u en ik hebben geen live-ramptoerisme, overjarige BN-ners of o-wat-staan-we-hier-belangenloos-geweldig-te-zingen-kutliedje nodig om wat geld te doneren, toch? Een meer voor de hand liggend gironummer, daarentegen, was wel handig geweest. Dat is deze keer namelijk niet 555 maar 800800.

Nu u dat weet, doneert u natuurlijk ook even. En zet u vast een bannertje op uw site, zodat u de ramp wat mediagenieker maakt voor de rest van de bevolking.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.