Top
Het is wat rustiger – Sonorant
fade
2290
post-template-default,single,single-post,postid-2290,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Het is wat rustiger

Het is wat rustiger

Zo, de deadlines zijn weer heel even achter de rug. Dan heb je weer tijd voor de echt belangrijke zaken.

Wist u bijvoorbeeld dat als je je ogen dichtdoet en je met je wijsvinger op je bovenste ooglid duwt, je een geel cirkeltje ziet op je onderste ooglid? Probeert u maar. En als het niet lukt, goed naar beneden kijken en iets harder drukken. Maar wel oppassen dat u niet doorprikt, want ik wil niet verantwoordelijk zijn voor een eerstehulpbezoek.

Gelukt? Dan moet u nu uw vinger eens iets naar rechts bewegen. Wel blijven drukken. Dan verplaatst het cirkeltje zich naar…juist ja, naar links.

En nog zoiets: spreidt u alle vingers van uw hand eens goed uit. Strek dan uw middelvinger naar beneden, maar houd de rest gespreid. En geef nu met uw andere hand korte tikjes tegen het bovenste kootje van uw naar beneden gestrekte middelvinger.

Toch leuk he, zo’n lijf.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.