Top
Hier volgt een politiebericht – Sonorant
fade
2396
post-template-default,single,single-post,postid-2396,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hier volgt een politiebericht

Hier volgt een politiebericht

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende:
In de nacht van maandag op dinsdag heeft een tot nu toe onbekende dader de paddentrek op de hei wreed verstoord. Op het slachtoffer is een spoor aangetroffen van het vermoedelijke moordwapen: een afdruk van het cijfer 39 en de tekst “Palladium”. De politie vermoedt dat de dader een vrouw is van ongeveer een meter zeventig. Gezien de aard van het misdrijf is het aannemelijk dat zij een bril of contactlenzen draagt.

Was u in de nacht van maandag op dinsdag getuige van dit misdrijf, of heeft u daarna de dader nog gesignaleerd, neem dan contact op met de bospolitie. U kunt ook de politie in uw woonplaats informeren.

Einde van dit politiebericht.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.