Top
Huh? – Sonorant
fade
2614
post-template-default,single,single-post,postid-2614,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Huh?

Huh?

Vanmorgen op Planet.nl: ‘Ongezonde mensen ontbijten niet’.

Huh? Is dat niet andersom? Dat mensen die niet ontbijten doorgaans ongezonder zijn dan mensen die dat wel doen? Niet helemaal, Finse onderzoekers hebben vastgesteld dat mensen die niet ontbijten een ongezonde levensstijl hebben. Is er nou echt onderzoek voor nodig om dat uit te vinden?

Overigens is het plaatje van het ontbijt op Planet ook niet echt gezond: een combinatie van zuivel, graan, vlees en vet op je nuchtere maag…yuk! Bovendien is je lichaam zoveel energie kwijt aan het verteren van dat voedsel, dat je de rest van de morgen maar weinig klaarspeelt. Als je dan toch wil ontbijten, neem dan liever water en fruit.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.