Top
Jeugdsentiment: de Zevensprong wordt herhaald. – Sonorant
fade
2623
post-template-default,single,single-post,postid-2623,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Jeugdsentiment: de Zevensprong wordt herhaald.

Jeugdsentiment: de Zevensprong wordt herhaald.

Jee, wat een ‘sign of the times’ is deze serie zeg! Een klas met oersaaie, superbrave, muisstille kinderen-voor-kinderen, en meester Frans maar klagen dat’ ie ze zo moeilijk in bedwang kan houden omdat ze zo’n last hebben van de hitte. En toch kan ik me niet herinneren dat dat mij, of m’n ouders, toen opviel. Waren wij dan ook zo?

Zelfs nu, 22 jaar later, is de spanning nog steeds aanwezig. En die muziek van Tonny Eijk blijft ook prachtig. En die spencertjes, die had ik ook!

Leuk dus, die herhaling, alleen moet ik nu nog uitzoeken hoe ik m’n computer zo ver krijg dat hij de overige afleveringen opneemt.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.