Top
Journey from hell – Sonorant
fade
2601
post-template-default,single,single-post,postid-2601,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Journey from hell

Journey from hell

Dit geloof je niet, maar het is echt waar, want zojuist aangekondigd op het BBC-journaal (alhoewel…wat zegt dat tegenwoordig nog?):

Een forensentrein van Southamptom naar Londen Waterloo heeft gisteren een vertraging opgelopen van acht uur. De trein vertrok op tijd, rond 9:15, maar daarna ging ongeveer alles fout wat er fout kon gaan: een man die voor de trein terechtkwam, kromgebogen rails vanwege de hitte, en daarna ook nog eens vertraging vanwege een defecte trein voor de betreffende trein. Daarna gingen er snelheidsbeperkingen in, ook weer vanwege de hitte. Uiteindelijke aankomsttijd: 18:20, net op tijd om weer naar huis te gaan.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.