Top
Kabam! – Sonorant
fade
2306
post-template-default,single,single-post,postid-2306,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kabam!

Kabam!

Ja, en soms is het gewoon genoeg. Dan wil ik geen subtiele strijkers of diepzinnig geinterpreteerde vertolkingen ofzo. Dan wil ik, dan wil ik, dan wil ik…hakken, zagen en blazen, hoog van de toren, dik hout en veel spaanders alstublieft.

Gelukkig weet het Kruidvat precies wat ik bedoel: ze hadden Respighi voor minder dan vier euro. Twee CD’s vol met ongenuanceerde takkeherrie van kwalitatief hoog niveau, geweldig! Ik snap alleen twee dingen niet:
Hoe kan iemand met een iwiniwipiwi-naam als Respighi zulke muziek maken?
Waarom heeft het ministerie van volksgezondheid, of wie daar dan ook over gaat, geen waarschuwingsstickers op deze CD-geplakt in de trent van “Deze muziek kan uw gehoor ernstig beschadigen-oordoppen aanbevolen”.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.