Top
Tang op een varkens(pate) – Sonorant
fade
2557
post-template-default,single,single-post,postid-2557,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tang op een varkens(pate)

Tang op een varkens(pate)

Mijn bedrijfsrestaurant heeft last van chiqueritis. Ik had vandaag een boterhammetje met smeerleverworst. Correctie: het label vermeldt ‘Huispate Naturel’. Het label vermeldt ook dat deze pate afkomstig is van het merk ‘Huis van Beleg’.

Nou hadden we al opticiens die zich ‘Het Huis’ laten noemen, maar dat nu ook een belegmerk deze term gebruikt, slaat voor mij als een tang op een varken. Als een tiet op een ijstaart. Wat een onzin zeg. Huis van bewaring. Staat van beleg. Maar geen combinatie alstublieft.

Maar het gaat nog verder: het label vermeldt ook ‘Kennis kun je proeven’. Bedoelen ze hiermee soms dat er varkenshersens in mijn smeerleverworst zitten? De vegetariers onder u zullen ongetwijfeld allerlei smerigs kunnen vertellen over mijn broodbeleg, maar dat wil ik helemaal niet weten. En dus al helemaal niet van de fabrikant.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.