Top
Trein – Sonorant
fade
2560
post-template-default,single,single-post,postid-2560,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Trein

Trein

Ik weet niet of dat nou aan mij ligt, maar het valt me op dat er zich de laatste tijd steeds meer treinmeubilair buiten de trein bevindt. Op de rails wel te verstaan. Kussens, leuningen, soms hele banken zie ik voorbijzoeven (dat klopt natuurlijk niet, want technisch gezien ben ik degene die voorbijzoeft).

Nou vraag ik me niet alleen af waarom mensen blijkbaar de behoefte hebben om van alles naar buiten te gooien, maar vooral ook hoe ze dat doen. Zo’n kussen krijg je namelijk niet zo makkelijk door zo’n treinraampje geschoven. En sommige treinen hebben zelfs helemaal geen raampjes. Dan moet het dus waarschijnlijk door de deur. Maar ja, die krijg je niet open als de trein rijdt.

Tenzij je conducteur bent. Zouden conducteuren met stress hun emoties afreageren op het meubilair? Lekker even slopen, je verstand op nul en hakken met die handel?

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.