Top
Verhuisd – Sonorant
fade
2451
post-template-default,single,single-post,postid-2451,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Verhuisd

Verhuisd

Dit weekend moest ik er toch echt aan geloven: ik heb m’n huis bewoonbaar gemaakt. U proeft enige tegenzin? Dat klopt, want na tien weken logeren bij Cypher kwamen we er allebei achter dat samenwonen niet zo erg is als het lijkt. Maar ook dat gaat weer voorbij.

HvdS-nar: surf vooral even door, want hier komen de klus-en Ikeafoto’s (en wie de namen van het meubulair raadt, krijgt een virtuele prijs):

De keuken die tevens dienst doet als leeshoek en dambord.

De boekenhoek, waar ik nu eindelijk eens enkele rijen neer kan zetten, in plaats van alles drie rijen dik. Sterker nog, in mijn boekenhoek staan alleen de boeken die ik in dat gedeelte van mijn huis wil lezen. De kookboeken staan in de keuken, de studeerboeken in de studeerkamer, de slaapverwekkende boeken in de slaapkamer en de misselijkmakende boeken op het toilet. Overigens is links de Engelstalige kast en rechts de Nederlandstalige.

U vraagt zich ongetwijfeld af wat ik graag lees in de boekenhoek…

De Bank. Behoeft verder geen uitleg, behalve dat De Bank 2.50 meter lang is, en ik 1.75.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.