Top
Vlag – Sonorant
fade
2298
post-template-default,single,single-post,postid-2298,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vlag

Vlag

Wat een gedoe met die Deense spotprenten. Zou dit nou zo’n situatie zijn die je over vijftig jaar in de geschiedenisboekjes terugvindt als “Interculturele misvattingen waren de eerste voorbode van een roerige periode die uiteindelijk zou leiden tot een dusdanige polarisatie van de toenmalige ‘beschaafde wereld’ dat een wereldoorlog onvermijdelijk zou blijken.” ?

Maar wat ik me intussen ook afvraag: hoe komen ze daar in het Verre Oosten zo snel aan Deense vlaggen? Het lijkt me toch niet dat ze die bij de plaatselijke buurtsuper op de plank hebben liggen.

[edit: hmm…zinnetje vergeten]

Ik denk dat de hoge heren aldaar een voorraadje Europese vlaggen hebben ingeslagen, misschien had de groothandel een aanbieding of zo. Ik ben heel benieuwd wanneer de onze aan de beurt is. En nog meer naar de aanleiding.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.