Top
Wacky – Sonorant
fade
2503
post-template-default,single,single-post,postid-2503,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Wacky

Wacky

Hier kun je me ‘s nachts voor wakker maken: onzinnige productwaarschuwingen! De Amerikaanse I’ll sue you-cultuur leidt ertoe dat produktfabrikanten zich indekken voor alle mogelijke situaties door de meest vreemde waarschuwingen op hun produkten te zetten.

MLaw wil Amerikanen wijzen op de absurditeit van deze situatie en looft daarvoor jaarlijks een prijs uit voor de meest onzinnige produktwaarschuwing. De winnaar van dit jaar staat overal al genoemd, maar mijn persoonlijke favoriet is deze: a 12-inch-high storage rack for compact disks which warns: “Do not use as a ladder.”

Als handleidingenschrijver draag ik MLaw een warm hart toe: er is niets saaiers dan het schrijven van waarschuwingen. Geef mij maar een lekkere instructie.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.