Top
Wil iedereen… – Sonorant
fade
2509
post-template-default,single,single-post,postid-2509,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Wil iedereen…

Wil iedereen…

…die geen nieuw in te richten huis heeft, zich alsjeblieft verre houden van alles wat ook maar in de buurt komt van een meubelwinkel deze dagen? Ik heb maar een vakantie, en daarin moet ik uitzoeken:
een bank
een kast
vloerbedekking
een stoel
een lamp
nog een lamp
een zeiltje in de keuken
een eethoek
wat groen voor in de hoeken

Ik raak lichtelijk in paniek van winkelen. Helemaal als ik me opeengepakt met duizenden gelegenheidswinkelaars in een en dezelfde winkel moet voortbewegen. Vooral als ik erachter kom dat die gelegenheidswinkelaars helemaal niets nodig hebben. Ja okee, een toiletlaaf hoort natuurlijk tot het standaardmeubulair, en de kerstverlichting gaat nu voor de helft van de prijs over de toonbank. Maar moeten jullie daar nou allemaal zo vroeg je bed voor uitkomen? Ga toch vakantie vieren!

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.