Top
Zon – Sonorant
fade
2398
post-template-default,single,single-post,postid-2398,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Zon

Zon

Ja! 25 graden! Cypher, neem een vrije dag, pak de tassen, koop een nieuwe zwembroek, stop een anti-zon-stylingproduct in je haar: we gaan naar het strand.

En daar lagen we hoor, op een prachtig plekje, zee op de voorgrond, duinen op de achtergrond en een fles water ingegraven in de grond (kan ik iedereen aanraden). Meeuwen die relaxed overvlogen, spelende kinderen op veilige afstand, kuilenscheppende toeristen op nog veiliger afstand, he-le-maal geweldig.

*drup*

Ik tuur naar boven. Strakblauwe lucht.

*drupdrup*

Nog steeds strakblauwe lucht. Alhoewel, wat doet dat grijze wattenbolletje precies boven mijn hoofd?

*drupdrupdrup*

Ja, dat heb ik dus weer. Een lokale regenbui van 50 bij 50 meter in omvang. Note to self: “voortaan paraplu meenemen naar strand”.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.