Top
Zou ik het nog kunnen? – Sonorant
fade
2283
post-template-default,single,single-post,postid-2283,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Zou ik het nog kunnen?

Zou ik het nog kunnen?

Gut, da’s onwennig zeg, zo’n heel groot leeg scherm voor je.

Zou ik de 140 tekens al overschreden hebben? Moet ik wat inkorten met bit.ly? Wie zou er online zijn? Het voelt wel een beetje afgezonderd, zo zonder al m’n FB, Hyves, Twitter, Youtube, Flickr, Spotify, Last.fm, Linked-in, Netlog- en andere vrienden. Net alsof zij in de kamer hiernaast een feestje bouwen, waar ik dan dus niet bij ben.

Maar het heeft wel wat, een weblog. Zeven jaar bloggeschiedenis lagen nog steeds keurig in een hoekje van het internet, weliswaar overdekt met een laag commentspamstof, maar geheel compleet en toegankelijk desalniettemin. Zou ik bij Facebook over acht jaar ook zo makkelijk bij m’n gegevens kunnen?

Dus ja, daar ben ik weer. Retro? Old skool? Misschien. Maar m’n vragen en twijfels, gedachten en zorgen, ik geloof dat ze wat meer rust en nuance vragen. Na de afgelopen dagen heb ik eigenlijk niet meer zo’n behoefte aan snedige oneliners.

Nou, daar gaan we dan!

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.