Top
Over Sonorant – Sonorant
fade
3130
page-template-default,page,page-id-3130,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Over Sonorant

Sonorant is Maaike Groenewege.

Maaike heeft ruim 12 jaar ervaring met het schrijven van instructieve teksten, zakelijke teksten, beleidsstukken, websites, brochures en Sinterklaasgedichten. Ze werkte als technisch schrijver bij softwareproducenten, in de telecombranche en bij een bureau voor bedrijfscommunicatie.  Sinds 2001 werkt Maaike als schrijver en projectleider bij Luchtverkeersleiding Nederland.

In haar vrije tijd is Maaike vrijwel constant bezig met haar grote passie: muziek. Ze merkte dat ook in het verenigingsleven een groeiende behoefte bestaat aan professionele zakelijke communicatie. Als vrijwilliger bij Muziekvereniging BMOL regelde ze al een heel jeugdproject bij elkaar. Dat bracht haar zoveel plezier dat ze onlangs besloot om als part-timeondernemer haar schrijf- en regeltalent in te zetten voor cultureel ondernemers, stichtingen en  verenigingen.