Top
Uitverhuisd – Sonorant
fade
912
post-template-default,single,single-post,postid-912,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Uitverhuisd

Uitverhuisd

En zo ben je zomaar acht maanden verder, verhuisd, eindelijk weer een beetje geland, en dan vind je opeens op je laptop een weblog…zo’n leeg venstertje dat je aanstaart en vraagt: “Hee, zullen we even? Weer eens een paar woorden op dat scherm?”

En zo in de laatste week van het jaar past het natuurlijk ook wel om de balans op te maken, om even stil te staan bij wat er zo voorbij is gekomen, en hoe anders dat is dan wat je misschien wel gepland had.

In mijn geval is dat zeker zo: ik had enkele maanden geleden al helemaal uitgestippeld dat op de mooie zolder van ons nieuwe huis een plek zou komen voor klankworkshops, voor zingen bij de tanpura, even rust en ruimte voor jezelf, tijd om op adem te komen en te leren luisteren naar je eigen ritme.

Om er vervolgens -goed en wel verhuisd- achter te komen dat ik mijn weg blijkbaar heel ergens anders naartoe leidt: mooie veranderingen op m’n werk die ervoor zorgen dat ik de dingen die voor mij echt belangrijk zijn, ook daar kan vormgeven. Maar ook een sterke behoefte om die zolder thuis eerst maar eens eigen te maken en meer tijd vrij te maken voor m’n eigen muzikale ontwikkeling.

Voorlopig even geen Zangzolder dus! Maar wel de beste wensen voor 2013; wellicht dat we elkaar ergens toch nog treffen.

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.