Top
Hallo, daar zijn we weer… – Sonorant
fade
3582
post-template-default,single,single-post,postid-3582,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hallo, daar zijn we weer…

Hallo, daar zijn we weer…

En toen was m’n website opeens maandenlang gegijzeld door Russische spamterroristen. Met geen mogelijkheid was’ie te benaderen, inloggen stuurde me in een eeuwige loop. Vandaag eindelijk de moed en de tijd bijelkaar geraapt, alles vanaf de grond af aan weer opgebouwd en afgestoft, nieuw template uitgezocht, en meteen maar m’n hele bloggeschiedenis geimporteerd.

Want jeetje, ik ben al online sinds 2003. Uiteraard met de nodige tussenpozen, maar toch…steeds komen er weer momenten waarop ik het weer voel: ik wil schrijven! En op zo’n golfje zit ik nu weer.

Want wat is er een hoop veranderd in die tijd…als ik zo wat teruglees, m’n eerste huisje, ons relatiegetwijfel (dat doen we voor de vorm nog wel eens), en inmiddels ook afscheid van Collega C, Collega M en alle andere illustere figuren bij m’n vorige baas.

En daar zitten de kriebels ook wel: ik ben voor het eerst in 20 jaar officieel geen schrijver meer van beroep. Ik heb de stap gemaakt naar Business Analist bij een Bank, dus geen stukjes proza meer, en wel heel veel vragen, observaties en onwennigheden.

Dat vraagt om stukjes. Stukjes om te delen, stukjes om m’n hoofd op te ruimen, stukjes om dingen helder te krijgen.

Nou, bij deze dus, op naar de volgende stukjesrijke periode!

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.