Top
Nieuwe website online – Sonorant
fade
219
post-template-default,single,single-post,postid-219,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nieuwe website online

Nieuwe website online

sonorant-logo-kleinWeet je wat, ik zet hem maar gewoon online: het nieuwe jasje voor Sonorant. Hier en daar moet er nog wat worden vertaald en getweakt, maar de basis ligt er, en daar ben ik blij mee! Het nieuwe logo is speciaal voor mij gemaakt, op basis van twee van mijn eigen foto’s: een verzilte boom in Engeland, en fossielen die ik op het strand heb gevonden. Natuur is een belangrijke inspiratiebron voor me (maar voor wie niet?), en ik ben dan ook blij dat de ontwerpster hier zo’n mooie draai aan heeft weten te geven.

Gecombineerd staan deze beelden voor:

  • aarde, voeling met je wortels, een stevig fundament
  • lucht, verbinding met de ruimte om je heen, levendigheid, beweeglijkheid

Precies de elementen waarmee ik graag werk, en die mijns inziens goed kunnen helpen bij het ervaren van je hele lijf: van het puntje van je tenen tot aan het topje van je kruin.

In de komende weken ga ik het programma voor het volgend seizoen op papier zetten, ik hoop je graag terug te zien bij een van mijn workshops. In de tussentijd kun je met vragen of voor meer informatie altijd contact opnemen.

Een mooie zomer gewenst!

Maaike
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.