Top
Ervaren – Sonorant
fade
1194
page-template-default,page,page-id-1194,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ervaren

Ik geef vrolijke en inspirerende workshops in stem-en klankwerk, Indiase meditatieve zang, stem en ritme, en improvisatie. Mijn workshops gaan over ontdekken en ontspannen.

  • Wat gebeurt er als je een half uur lang een en dezelfde toon zingt bij de tanpura?
  • Als je zo op je matje ligt, waar zit er dan spanning in je lijf? Waar is het stil, en waar ben je levendig?
  • Adem je eigenlijk nog?
  • Stappen, klappen, zingen…kortsluiting! Maar wat gebeurt er als je daar bij durft te blijven?
  • Ik kan echt niet zingen hoor! Maar durf je je stem te laten horen? In al haar heesheid, schorheid, valsheid, piepjes, kraakjes, maar vooral…in al z’n schooheid en eigenheid?

Zomaar wat vragen die weleens voorbijkomen in mijn workshops. Samen proberen we dingen uit,
komen we soms een inzicht of een verrassing tegen, en vooral: maken we plezier. Niets hoeft!


Samenwerking

Naast m’n eigen activiteiten regel ik ook graag workshops voor anderen. Zo organiseerde ik al workshops in de Lichtenberger methode door Ingrid Voermans, een klankbad en lezing door Melodious Harmony, dhrupadworkshops door Marianne Svasek en framedrumworkshops met Irmgard Cottaar en de vermaarde percussionist Glen Velez.

 

Zin om samen wat te doen? Mail of bel me!